Asennus- ja mittauskoulutusta

Koulutamme asiakkaitamme asentamaan ja käyttämään kauttamme hankkimiaan tuotteita ja mittalaitteita. Tuotteiden tarkoituksenmukainen käyttö ja laadukas asennus ovat edellytyksiä niiden oikean toiminnan kannalta. Esimerkiksi kaapelijärjestelmän materiaalit – kaapeli ja varusteet – valmistetaan tarkoin valvotuissa olosuhteissa ja suurin osa materiaaleista rutiinikoeistetaan sähköisesti ennen kuin ne toimitetaan asiakkaalle. Kaapelivarusteasennus tehdään lähes aina maastossa vaihtelevissa olosuhteissa ja vaihtelevan ammattitaidon omaavien asentajien toimesta. Laadukkaasti tehdyllä varusteasennuksella varmistetaan kaapeliverkkojen toimintavarmuus.

Koulutamme asennusurakoitsijoita muun muassa Nexans-Euromoldin ja Pfistererin keskijännitevarusteille, Alrocin työkaluille, BAURin mittalaitteille ja Plummettazin kuidunpuhalluslaitteille.

Toteutamme asennus- ja mittauskoulutuksen tarpeen mukaan teorian ja käytännön kautta, jolloin asentaja saa riittävät tiedot ja taidot kunkin työn suorittamiseen. Asennuskoulutuksissa kokenut kouluttajamme arvioi yksittäisen asentajan ammattitaitoa ja kykyä suorittaa asennus itsenäisesti, jonka myötä on mahdollista saada asennuskoulutuksen sertifikaatti. Sertifikaatista käy ilmi mille tuotteille asentaja on koulutettu ja milloin koulutus tulisi uusia, jotta ammattitaito pysyy yllä. Siten myös loppuasiakas voi varmistua asentajan riittävästä ammattitaidosta tuotteiden asennukseen.

Kysy lisää palvelustamme.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät tuotteet