Kaapeliverkon testaus ja diagnostiikka

BAUR on itävaltalainen mittalaitevalmistaja, joka on kehittänyt kaapelijärjestelmien toimintavarmuutta kaapeliverkon testauksen ja diagnostiikan avulla ympäri maailmaa jo 70 vuoden ajan.

Eurolaite toimii Suomen markkinoilla yhteistyössä BAURin kanssa mittalaitteiden toimittajana. Valikoimasta löytyvät muun muassa markkinoiden edistyksellisimmät mittalaitteet, joilla voidaan toteuttaa keski- ja suurjännitekaapelijärjestelmien vaipaneheysmittaus, häviökerroinmittaus ja osittaispurkausmittaus. Eurolaite myös kouluttaa mittalaitteiden käyttöön ja suorittaa mittauksia palveluna.

BAUR valmistaa markkinoiden tarkimmat mittalaitteet, joilla voidaan parantaa verkon käyttövarmuutta ja pienentää elinkaarikustannuksia. Ennen järjestelmän käyttöönottoa suoritettavilla käyttöönottomittauksilla voidaan havaita kaapelijärjestelmän, esimerkiksi kaapelivarusteiden asennusvirheet ennen käyttöönottoa ja välttää siten kalliit ennakoimattomat keskeytykset. Myöhemmässä vaiheessa varmennustarkastuksien yhteydessä suoritetuilla mittauksilla kaapelijärjestelmien jäljellä olevaa elinikää voidaan arvioida ja toteuttaa sen avulla kuntoperusteisia huolto ja korjaustoimenpiteitä hallitusti.

BAUR:n valikoima sisältää kaikki laitteet ja ohjelmistot KJ-maakaapeliverkon käyttöönotto- ja kunnonhallintamittauksiin:

Häviökerroinmittaus

Osittaispurkausmittaus

Häviökerroin- ja osittaispurkausmittaukset

Valmistajat:

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta?

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät tuotteet