Kaapeliverkon testaus ja diagnostiikka

BAUR on itävaltalainen mittalaitevalmistaja, joka on kehittänyt kaapelijärjestelmien toimintavarmuutta kaapeliverkon testauksen ja diagnostiikan avulla ympäri maailmaa jo 70 vuoden ajan.

Eurolaite toimii Suomen markkinoilla yhteistyössä BAURin kanssa mittalaitteiden toimittajana. Valikoimasta löytyvät muun muassa markkinoiden edistyksellisimmät mittalaitteet, joilla voidaan toteuttaa keski- ja suurjännitekaapelijärjestelmien vaipaneheysmittaus, häviökerroinmittaus ja osittaispurkausmittaus. Eurolaite myös kouluttaa mittalaitteiden käyttöön ja suorittaa mittauksia palveluna.

BAUR valmistaa markkinoiden tarkimmat mittalaitteet, joilla voidaan parantaa verkon käyttövarmuutta ja pienentää elinkaarikustannuksia. Ennen järjestelmän käyttöönottoa suoritettavilla käyttöönottomittauksilla voidaan havaita kaapelijärjestelmän, esimerkiksi kaapelivarusteiden asennusvirheet ennen käyttöönottoa ja välttää siten kalliit ennakoimattomat keskeytykset. Myöhemmässä vaiheessa varmennustarkastuksien yhteydessä suoritetuilla mittauksilla kaapelijärjestelmien jäljellä olevaa elinikää voidaan arvioida ja toteuttaa sen avulla kuntoperusteisia huolto ja korjaustoimenpiteitä hallitusti.

Valmistajat:

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta?

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Osittaispurkaukset ja niiden havaitseminen käytön aikana

Maahantuomme kaikki Ipec -laitteet Suomessa tarjoamme myös koulutuksen ja tuotetuen […]

Online osittaispurkausmittalaitteet

Online osittaispurkausmittalaitteilla voidaan tunnistaa, määrittää sekä paikantaa SJ- ja KJ-sähkölaitteistojen osittaispurkauksia.

Vaipaneheys, häviökerroin- ja osittais­purkausmittaus

BAURin mittalaitteiden ja mittauskoulutuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme offline-mittauspalvelua keskijännitekaapeliverkkoihin.

Online-osittaispurkaus­mittaukset

BAURin mittalaitteiden ja mittauskoulutuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Online-osittaispurkausmittauspalvelua keski- ja suurjännitekaapeliverkkoihin sekä muille sähkökomponenteille, laitteistoille ja kojeille.