Typpihyväksynnät Eurolaitteen räjäytysjatkoille

Räjäytysjatkoja käytetään yleisesti sähkönsiirtoverkon johtimien jatkamiseen. Räjäytysjatko on puristusliitin, jossa puristusvoima saadaan aikaan räjähtävän tulilangan avulla. Verrattuna puristejatkoon nähden räjähdejatko minimoi inhimillisen ja laitteesta johtuvan riskitekijän johtimien jatkamisessa.

Räjäysjatkot ovat tyyppitestattu johtimille ACSR 106/25, Sustrong ja ACSR 305/39 Duck. Jatkokset täyttävät standardin IEC 61284:1997 ja IEC 61284:1997 Clause 13 mukaiset vaatimukset. Testausohjelma jatkuu eri kokoluokan johtimille ja niiden tuloksista kerromme lisää myöhemmin.

Eurolaitteen räjäytysjatko on valmistettu alumiinista, teräksestä ja räjähtävästä tulilangasta. Alumiiniset osat on valmistettu Suomessa 100%:ti kierrätetystä alumiinista. Teräsosat on koneistettu ja kuumasinkitty Suomessa. Pentriitti-räjähdysaineinen tulilanka on valmistettu Suomessa.

Räjäytysjatkot on kehitetty yhteistyökumppani Oy Forcit Ab:n kanssa. Tuotteiden varastoinnissa ja jakelussa käytössämme on Forcitin pohjoismainen verkosto.

Asiakkaille voidaan järjestää panostajakoulutusta Forcitin tytäryhtiöiden kautta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Tuotteisiin voit tutustua lisää täällä: https://www.eurolaite.fi/sahkotekniikan-tuotteet/rajahdejatkot-siirtoverkon-johtimille/rajahdejatkot-johtimille/

Aiheeseen liittyvät tuotteet