Connex asennuskoulutukset Eurolaitteelta – suomeksi ja Suomessa!

Pfisterer on myöntänyt Eurolaitteelle oikeuden kouluttaa ja sertifioida asentajia Connex-asennuksiin ensimmäisenä jakelijana maailmassa. Tämä parantaa edelleen Eurolaitteen tarjontaa maakaapelointiprojektien kokonaistoimituksissa. Asentajan on oltava sertifioitu, jotta valmistajan myöntämä takuu on voimassa. Connex on täysin kosketussuojattu liitosjärjestelmä keski- ja suurjännitekaapelointiin. Connex-valikoimasta löytyvät sisäkartiopistokepäätteet aina 550 kV asti, ylijännitesuojat, pistokejatkokset, pistokeulkopäätteet ja monipuolisesti lisävarusteita.

Eurolaite auttaa asiakasta kaapelointiprojektin esisuunnittelusta, tuotemäärittelyyn ja sähkösuunnittelussa sekä toimittaa laajasti komponentteja. Esimerkkeinä Pfistererin Connex-tuotteiden lisäksi Nexans Euromoldin kaapelointivarusteet, Ellis Patentsin kaapelikiinnikkeet, Hauff Techikin läpivientitarvikkeet ja Alrocin työkalut kaapelin valmisteluun. Kaikki edellä olevat ovat alansa johtavia valmistajia sekä teknologian että laadun osalta. Lisäksi Eurolaite auttaa tekemään mittauksia verkon käyttöönottovaiheessa, verkon ennakoivaan kunnon hallintaan ja vian paikannukseen sekä toimittaa laitteistot tähän tarkoitukseen.

Pfisterer esitteli Connex-tuoteperheen vuonne 1975. Kyseessä oli mullistava uutuus ensimmäisen öljyttömänä pistokeratkaisuna. Nykyään Connex on kirjaimellisesti standardi, sillä EN 50180 / EN 50181 standardi pohjautuu juuri Connexiin. Connexin syntyminen avasi aikanaan mahdollisuuden kompaktimpiin kojeistoihin ja Pfisterer kehitti Connexin ympärille myös maailman ensimmäisen kaasueristeisen kojeiston. Vaikka Pfisterer ei jatkanut kojeistomarkkinassa pitkään, tuli tästäkin yleisimmin käytettä kytkentäratkaisu sähkön siirto- ja jakeluverkossa. Eurolaite on toiminut Pfistererin kanssa yhteistyössä vuodesta 1989.

Kysy koulututuksista täältä

Tuotetiedot täältä

Aiheeseen liittyvät tuotteet