Vaipaneheysmittaus, häviökerroinmittaus ja osittaispurkausmittaus

BAURin mittalaitteiden ja mittauskoulutuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme offline-mittauspalvelua keskijännitekaapeliverkkoihin. Mittauspalvelu sisältää muun muassa vaipaneheys-, häviökerroin- ja osittaispurkausmittaukset.

Mittauspalvelulla voidaan varmistua uusien järjestelmien asennuksen laadusta ulkoisten mekaanisten vaurioiden (vaipaneheysmittaus) ja kaapelivarusteiden asennuksen sekä materiaalien laatupoikkeamien (häviökerroinmittaus ja osittaispurkausmittaus) osalta. Näin voidaan välttää kalliit suunnittelemattomat keskeytykset sähkönsiirrossa ja -jakelussa. Käytössä olleiden kaapelijärjestelmien mittauksilla voidaan arvioida kaapelijärjestelmän jäljellä olevaa elinikää ja toteuttaa siten kuntoperusteisia huolto- ja korjaustoimenpiteitä aiemmin käytetyn aikaperusteisen sijaan.

Valmistajat:

Kysy lisää palvelustamme.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Osittaispurkaukset ja niiden havaitseminen käytön aikana

Maahantuomme kaikki Ipec -laitteet Suomessa tarjoamme myös koulutuksen ja tuotetuen […]

Online osittaispurkausmittalaitteet

Online osittaispurkausmittalaitteilla voidaan tunnistaa, määrittää sekä paikantaa SJ- ja KJ-sähkölaitteistojen osittaispurkauksia.

Online-osittaispurkaus­mittaukset

BAURin mittalaitteiden ja mittauskoulutuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Online-osittaispurkausmittauspalvelua keski- ja suurjännitekaapeliverkkoihin sekä muille sähkökomponenteille, laitteistoille ja kojeille.

Kaapeliverkon testaus ja diagnostiikka

BAUR valmistaa markkinoiden tarkimmat mittalaitteet, joilla voidaan parantaa verkon käyttövarmuutta ja pienentää elinkaarikustannuksia.