Maastokatkaisijat

S&C Electric Companyn valmistamat älykkäät Intellirupter-maastokatkaisijat (johtokatkaisija) on tarkoitettu parantamaan keskijännitejakeluverkon toimintavarmuutta. Katkaisijan avulla vikatilanteessa sähköt saadaan palautettua nopeasti ja automaattisesti verkon terveisiin osiin. Tämä pienentää asiakkaille aiheutuneita häiriöitä ja tuo kustannussäästöjä verkonomistajalle alentuneina häiriökorvauksina.

Intellirupter-johtokatkaisija eroaa perinteisestä katkaisijasta älykkään PulseClosing-jälleenkytkennän ansioista. PulseClosing-tekniikka käyttää jälleenkytkentään vain 5 % verkon oikosulkutehosta. Tämä pienentää jälleenkytkennän aiheuttamia vikavirtarasituksia verkon eri komponenteille kuten muuntajat, kaapelit sekä kaapelointivarusteet ja ilmajohdot.

Intellirupter-johtokatkaisija soveltuu erityisesti maakaapelia ja ilmajohtoa sisältäviin lähtöihin. Asentamalla katkaisija maakaapelin ja ilmajohdon väliin, jolloin ilmajohdon viat eivät näy maakaapeliverkon asiakkaille. Lisäksi PulseClosing -tekniikka mahdollistaa jälleenkytkentöjen käytön myös pitkissä maakaapeleissa.

Intellirupter-johtokatkaisija voidaan liittää joustavasti SCADA-järjestelmiin, jolloin se on etäohjattavissa.

Valmistajat:

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta?

Ota yhteyttä