Jakeluverkkojen orsirakenteet

Toimme vuonna 2019 markkinoille voimassa olevien standardien mukaan suunnitellut orsirakenteet. Orsirakenteiden lujuuden tarkastus on tehty Eurokoodi 3: SFS – EN 1993, Teräsrakenteiden suunnittelu, mukaisesti. Rakenteissa on käytetty teräslaatua S355J2, EN 10025 mukaisesti. Rakenteet ovat kuumasinkittyjä standardin EN 1461 mukaan.

Orsirakenteita koskevat vanhat SFS-standardit on pääosin kumottu. Uusien eurooppalaisten standardien mukana rakenteisiin on tullut lisää lujuutta ja kestävyyttä. Linjarakenteiden suunnittelussa Profila-ohjelmalla voidaan käyttään HeadPowerin vakiorakenteiden G11 (taso-orsi) ja G31 (kulma-orsi) arvoja myös näitä orsia koskien.

Valmistajat:

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta?

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Online osittaispurkausmittalaitteet

Online osittaispurkausmittalaitteilla voidaan tunnistaa, määrittää sekä paikantaa SJ- ja KJ-sähkölaitteistojen osittaispurkauksia.

Ilmalinjaverkko

Tuotteet ja ratkaisut ilmalinjaverkkoon Tarjoamme korkealaatuiset, turvalliset tuotteet ilmalinjaverkon rakentamiseen. […]

Pylväserottimet

Edustamamme GEVEA:n pylväserottimet on kehitetty erityisesti Suomen ja muiden Pohjoismaiden käyttö- ja asennusolosuhteita varten.

Kaapelierottimet

Edustamamme GEVEA:n kaapelierottimet on kehitetty erityisesti Suomen ja muiden Pohjoismaiden käyttö- ja asennusolosuhteita varten.