Eurolaite Oy

Sähkötekniikan asiantuntija

Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikka-alan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä palvelun tuotantoon. Toimintamme keskeisimpinä tavoitteina ovat hyvä asiakaspalvelu, täsmälliset toimitukset ja korkeatasoinen tekninen tuki sekä teknisen ja taloudellisen lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja heidän pitkä kokemuksensa sähkötekniikan alalta.

Korkealaatuista sähköalan osaamista

Edustamme alamme johtavia toimittajia, joiden tuotteet ja palvelut tarjoavat asiakkaillemme laadukkaita ja kilpailukykykyisiä sähkötekniikan kokonaisratkaisuja. Valikoimistamme löytyvät mm. tuotteet sähköasemille, sähköverkon suojaukseen, jakeluverkon rakentamiseen ja sähköratatuotteet.

Eurolaite – sähkötekniikan asiantuntija

Kuulumme Addtech-konserniin

Olemme osa ruotsalaista pörssinoteerattua Addtech-konsernia ja sen Energy Supply -yksikköä. Yhdessä sisaryritystemme kanssa voimme tarjota kattavan sähkötekniikka-alan tuote- ja palveluverkoston Pohjoismaiden alueella.

Addtech on tekniikan alan kauppakonserni, joka kehittää ja myy korkeateknologisia komponentteja ja järjestelmiä teollisuusyrityksille ja palveluelinkeinoalalle. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 2000.

Addtech koostuu noin 120 liikeyrityksestä, jotka kaikki pyrkivät olemaan markkinajohtajia tiukasti rajatuilla alueilla. Yhtiöitä yhdistää yrityskulttuuri, jossa painotetaan erityisesti liikeosaamista ja teknistä asiantuntemusta.