Valmiit testaus- ja välikaapelit

Toimitamme laadukkaita Pfistererin ja Nexans-Euromoldin valmiita keskijännitetestaus- ja välikaapeleita jakeluverkko-, teollisuus- ja tuulipuistokeskijännitekaapelijärjestelmiin sekä sähkölaboratorioiden testeihin.

Kaapelit toimitetaan valmiiksi asennetuilla päätteillä. Päätteet ja kaapeli valitaan asiakkaan tarpeen mukaisesti. Keskijännitetestaus- ja välikaapeleita voidaan käyttää esimerkiksi pysyvissä ratkaisuissa kojeiston ja muuntajan välissä tai väliaikaisissa sovelluksissa, kuten testausta tai hätäkäyttöä varten. Välikaapeleilla voidaan suorittaa lukuisia kytkentämuutoksia erilaisten päätteiden ja esimerkiksi pistokejatkosten avulla.

Pfistererin ja Nexans-Euromoldin keskijännitetestaus- ja välikaapeleilla saadaan merkittäviä kustannussäästöjä sovelluksissa, joissa asennuksien suorittaminen on haastavaa tai mahdotonta. Lisäksi tehdasvalmisteisien ja tehtaalla rutiinikoestettujen kaapeliasennuksien asennuksen laadusta voidaan olla 100-prosenttisen varmoja, toisin kuin työmaalla asennetuissa keskijännitepäätteissä. Keskijännitetestaus- ja välikaapeleissa voidaan käyttää myös erittäin taipuisaa kaapelia, joka mahdollistaa niiden helpomman liikuttamisen väliaikaisissa ratkaisuissa ja helpomman asennettavuuden pysyvissä sovelluksissa.

Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta?

Ota yhteyttä