Woodward WIC1-ylivirtareleet

Virran rajoittaminen on tärkeä osa toimivaa suojausta. Woodwardin WIC1 -ylivirtareleet ovat virtamuuntajan kanssa toimivia suojausjärjestelmiä keskijännitekojeistoille.

Kaikki saatavilla olevat WIC1-releen versiot ovat korkean teknologian tuoteita ja kustannusoptimoituja suojaamaan keskijännitekojeistoja. Erityisesti kompakteissa kojeistoissa WIC1-suojausjärjestelmä yhdistettynä katkaisijaan voidaan korvata kuormaerotimen ja suurjännite-sulakkeiden yhdistelmän. Pienen kokonsa (170 x 40 x 125 mm) ansiosta ylivirtarele voidaan asentaa ahtaisiin kojeistoihin.

WIC1-versioissa on kolme analogista mittaustuloa (3x vaihevirta). Virran mittaustulot on sovitettu erityisesti WIC1-suojausjärjestelmään suunniteltujen virtamuuntajien mukaan. WIC1- suojausjärjestelmälle on saatavilla 4 erilaista virtamuuntaja-suhdetta. Parametrien asetus sekä laukaisu arvojen määritys tehdään integroidun käyttöliittymän kautta.

WIC1 -ylivirtareleet ovat vankkarakenteisia. Vankkarakenne mahdollistaa käytön äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa lämpötila alueella -40°C – +85°C.

WIC1-ylivirtarele mahdollistaa seuraavat toiminnot:

  • 3-vaiheinen määräaikainen ylivirta- ja oikosulkusuojaus vaihtelevilla laukaisuajoilla (ANSI 50/51)
  • 3-vaiheinen ylivirtasuojaus valittavissa olevilla käänteisaikaominaisuuksilla ja määrätyllä aikaoikosulkuvirtaelementtillä (ANSI 50/51)
  • Tarkka maadoitussuojaus sisäisellä laskurilla (ANSI 50N/51N)

Tuotetiedot täältä.