Woodward HighPROTEC -tuoteperheen uudet MCDLV4 johdonsuojareleet

Woodward MCDLV4-2 -johdonsuojareleet mahdollistavat suojauksen aina 24 km:n asti. Järjestelmällä voidaan korvata jopa kuusi erillistä suojalaitetta.

Woodward MCDLV4 johdonsuojarele on HighPROTEC -tuoteperheen uusin jäsen. Se täydentää Woodwardin keskijännitesuojalaitteiden tarjontaa. Tuote on pääasiassa tarkoitettu suojamaan teollisuuden varmennettuja rengasverkkoja, joissa ei voida sallia suunnittelemattomia sähkökatkoja. Suojattavan johdon tai kaapelin enimmäispituus on 24 km.

Uusi johdonsuojalaite tarjoaa parempaa suojausta kuin pelkkä differentiaalirele, sillä siihen on yhdistetty suunnattu suojaus. Lisäksi toimitukseen kuuluu vakiona sekä  muuntajasuojaus- että kommunikaatiopaketit.

Laitteiden käyttöönotto on kustannustehokasta, koska parametrit voidaan asettaa etäyhteyden yli, kun perinteisillä laitteistoilla tarvitaan kaksi henkilöä tekemään asetukset. Etäyhteyttä voidaan käyttää myös mittausdatan lukemiseen ilman, että etäasemalle täytyisi mennä paikanpäälle.

Järjestelmä poistaa myös johtolinjan kanssa rinnakkain kulkevien kupariyhteyksien tarpeen, sillä se se tarjoaa jopa 16 digitaalista siirtosignaalia ja 4 siirtohälytystä, jotka siirretään valokuidussa muun suojauskommunikaation rinnalla.

Sisäänrakennettu vikasimulaattori mahdollistaa asetusten testaamisen työpöydällä tai ilman johdotusten purkamista.