Raide-Jokerille pidempi takuu asennussertifikaatilla

Eurolaite ja Pfisterer järjestivät Raide-Jokerin asentajilla sertifiointikoulutuksen Tensorex C+ automaattisille jousikirityslaitteille. Sertifioimalla asentajat, takuu on mahdollista pidentää kahdesta viiteen vuoteen. Lisäksi asennustiedot tulee rekisteröidä Pfistererin applikaation kautta. QR-koodeja käyttämällä asentaja pystyy helposti rekisteröimään asentamansa tuotteet. Applikaatio tallentaa myös kuvan laitteesta sekä laitteen sijainnin.

Kouluttaja Lee Brun Pfisterereriltä oli vaikuttunut asentajien ammattitaidosta ja totesi asennuksen onnistuneen erinomaisesti. Lisäksi hän kiinnitti huomiota siihen, kuinka projektissa on yksityiskohtaisesti otettu huomioon järjestelmän sopivuus ympäröivään luotoon ja asutukseen.

Työmaapäällikkö Mikko Lompolojärvi Raide-Jokeri allianssilta oli tyytyväinen siihen, että sertifiointikoulutus toteutettiin asiakasystävällisesti konsultoiden ja keskustellen. Lisäksi hän näkee applikaation helpottavan reitin kunnossapitoa elinkaarensa aikana.

Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä liikennöivä pikaraitiolinja. Radan pituus on noin 25 km, josta noin 16 km sijoittuu Helsinkiin ja 9 km Espooseen. Raideyhteys korvaa runkobussilinja 550:n, joka on Helsingin seudun vilkkaimmin liikennöity bussilinja. Sen kuljetuskapasiteetti ei pysty vastaamaan kasvavaan matkustajamäärään.

Eurolaite toimitti Raide-Jokeri-projektiin Pfistererin valmistamat Tensorex C+ automaattiset jousikiristyslaitteet, sekä keskiankkurointi- että päätekomponentit ajojohdinjärjestelmän kiristykseen. Lisäksi toimitukseen kuului Pfistererin valmistamia 2DIREKT pienjänniteliittimiä.

Tensorex C+ tuotetiedot täältä.