PD Detector Pro -osittaispurkaustestauslaite

PD Detector Pro tuo mukanaan uusia innovaatioita, mullistavaa toiminnallisuutta ja edistynyttä suunnittelua tarjoten uuden sukupolven kädessä pidettävän Online PD -testauslaitteen. Pohjautuen IPEC:n markkinoiden johtavaan teknologiaan, PD Detector Pro tuo mukanaan uusia ominaisuuksia varmistaakseen sähkölaitteistojen tarkan testauksen.

PD Detector Pro on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu PD:n havaitsemiseen KJ- ja SJ-laitteistoissa. Se on yhteensopiva laajan sensorivalikoiman kanssa, jonka ansioista PD Detector Pro:ta voidaan käyttää useissa erilaisissa kohteissa PD:n helppoon tunnistamiseen ja määritykseen. Suuri värillinen kosketusnäyttö tekee analyysista selkeää ja yksinkertaista. Integroidun ohjelmiston avulla tallennettu data antaa selkeän kuvan laitteiston kuntoluokituksesta sen elinkaaren eri vaiheissa.

PD Detector Pro käyttää edistyksellisiä taustakohinansuodatusalgoritmeja, jotka suodattavat mittaustuloksista tehokkaasti pois taustalla olevan kohinan ja näyttävät sekä PD:n että kohinatason käyttäjälle numeerisesti.

Mikä tekee siitä innovatiivisen?

PD Detector Pro tuo mukanaan laajan anturivalikoiman, kohinansuodatusominaisuuksia ja tahdistus toiminon, joka synkronoi mittausnaturin tarkasti mitattavan sähkölaitteiston verkkotaajuuden kanssa.

Joitakin keskeisiä ominaisuuksia:

  • PD ja kohina – Näyttää sekä PD:n että kohinatason samanaikaisesti – ainutlaatuinen.
  • PD-sensorit – TEV, HFCT, Ultraääni, UHF, VDS.
  • Ääni kaikilla sensoreilla – Kuule PD mistä tahansa anturista – ainutlaatuinen.
  • PD-data – PD, PRPD, PRPS.
  • Langaton synkronointi sisäänrakennettuna – Lukittuu automaattisesti KJ- ja SJ-laitteiston verkkotaajuuteen, jonka ansiosta osittaispurkaukset kohdistuvat oikein vaihekulmakuvaajaan (PRPD-kaavioon).
  • 3,5 tuuman laajakuvan kosketusnäyttö – Laajakuva suurempaa PRPD:n ja datan näkymää varten.
  • Sisäinen tallennus – Tallenna PD-data analyysiä ja raportointia varten.
  • PD Smart Hub™ – IPEC:n uusi keskitetty datanhallinta- ja analyysityökalu.
  • Tietokone- ja pilvisynkronointi – Synkronoi data paikallisesti tietokoneellesi mukana tulevalla ohjelmistolla tai synkronoi datana etänä pilvipalveluun josta sitä voi tarkastella eri laitteilla.

Lue lisää PD Detector Pro -testauslaitteesta tai ole yhteydessä:

Voit myös olla suoraan yhteydessä:

Timo Tervo

puh. 050 501 55 80

email: timo.tervo@eurolaite.fi