Hyosung toimittaa tehomuuntajia Fingridille

Hyosung Heavy Industries on solminut Fingridin kanssa kahdeksan tehomuuntajan toimituksesta vuosien 2023–2026 aikana. Uusilla tehomuuntajilla mahdollistetaan lisääntyvän tuulivoiman liittäminen kantaverkkoon ja luodaan edellytyksiä teollisuuden investoinneille Suomessa. Lisäksi sopimus sisältää kahdeksan tehomuuntajan osto-optiot. Sopimuksen kiinteän toimituslaajuuden arvo on noin 32 miljoonaa euroa. Hyosung on aiemmin toimittanut Fingridille menestyksekkäästi neljä tehomuuntajaa.

Eurolaite toimii Hyosungin edustajana Suomessa ja varmistaa muuntajien laadukkaan toimituksen ja asennuksen. Muuntajat valmistetaan Hyosungin Changwonin tehtailla Koreassa.

”Meillä on hyvät kokemukset yhteistyöstä Hyosungin ja Eurolaitteen kanssa neljästä aikaisemmasta toimituksesta. Kaikki asennetut muuntajat ovat olleet laadukkaita ja lisäksi asiakkuuttamme on hoidettu erinomaisesti. Asiansa osaava suomalainen kumppani kansainvälisessä toimituksessa helpottaa sekä tilaajan että valmistajan työtä projektin arjessa”, toteaa rakentamispäällikkö Daniel Kuosa Fingrdiltä.

Fingridin tiedote

Tuomo Luukkainen, Toimitusjohtaja, Eurolaite Oy, puh. 050 430 4665
Ville Knuutinen, Myyntipäällikkö, Eurolaite Oy, puh. 0400 601 724