Eurolaite Oy ja Kärnä Oy yhteistyöhön – työturvavälineiden tarkastuspalvelu ja jälleenmyynti

Kuvassa toimitusjohtajat Tuomo Luukkainen (vas.) ja Esa Kärnä

Eurolaite Oy ja Kärnä Oy ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta työturvavälineiden tarkastuspalvelun ja jälleenmyynnin osalta.

Kärnä Oy suorittaa käyttötarkastuksia Eurolaitteen maahantuonnille Horstmannin ja Sofamelin työmaadoitusvälineille. Tarkastukset suorittaa Kärnä Oy:n Börje Hakala. Börjellä on useamman vuosikymmenen kokemus tarkastusten tekemisestä. Lisäksi Kärnä Oy toimii tuotteiden jälleenmyyjänä valtakunnallisesti.

Kärnä Oy täydentää työturvavälineiden tarkastuksella tarkastuspalveluansa, jotta asiakas saisi kokonaisvaltaisen henkilösuojauksen ja työturvavälineiden tarkastuksen yhdestä paikasta. Laadukkailla työturvavälineillä ja tarkastuspalvelulla varmistetaan turvallinen työ ja projektin menestyminen.

Eurolaitteen valikoima kattaa kaikki työmaadoitusratkaisut kaikille jännitetasoille. Muuntamoihin ja keskijännitekojeistoihin toimitetaan Horstmannin työturvavälineet. Muihin sovelluksiin valmistajana toimii Sofamel. Kaikki välineet ovat EN-standardien mukaisia ja tyyppikoestettuja.

Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut asiantuntijayritys. Keskeisenä tavoitteena on hyvä asiakaspalvelu, täsmälliset toimitukset ja korkeatasoinen tekninen tuki.

Kärnä Oy:llä on varsin pitkä historia. Toimintansa se on aloittanut vuonna 1966 L.Kärnä & Co nimisenä avoimena yhtiönä. Yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1981. Yrityksen päätoimialana on suojainten valmistus, kehitys sekä myynti. Oman valmistuksen ohella edustamme putoamissuojauksen osalta alamme johtavia toimittajia joiden tuotteet tarjoavat asiakkaillemme laadukkaita ja turvallisia henkilönsuojaimia. Tavoitteemme on edistää turvallisuutta niin työpaikoilla kun vapaa aikana.

Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja heidän pitkä kokemuksensa henkilönsuojauksen alalla. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti putoamissuojain ratkaisuja, suojainten koko elinkaaren ajan ja tähän liittyy suojainten määräaikaistarkastus ja huolto.

Yritys on STYL.n yksi perustajajäsen.

Kuvassa toimitusjohtajat Tuomo Luukkainen (vas.) ja Esa Kärnä