Protrac - Vianpaikannus

Protrac

 

Sovellus vaipaneheys mittaukseen ja syöksyaaltogeneraattorin käyttöön

 

BAUR Protrac on nopea ja tarkka kaapelivian paikannusjärjestelmä. Samassa laitteessa yhdistyy akustinen ja sähkömagneettinen vianpaikannus.

  • Langaton Bluetooth® -yhteys maatutkan ja kuulokkeiden välillä
  • Tarkka 3D ohjaus vikapaikkaan
  • Erinomainen akustinen herkkyys ja taustamelun sieto
  • BAUR fault location mobile app säästää aikaa, koska sen avulla voidaan hyödyntää kaapelireittietietoja ja vian esipainnusta

Protrac® vianpaikannusjärjestelmää käytetään kaapelin ja kaapelin vaipan vikojen tarkkaan paikantamiseen. Akustisen ja sähkömagneettisen paikantamistapojen yhdistäminen yhteen laitteeseen helpottaa ja nopeuttaa vianpaikannusta.

Uusimman teknologian ansiosta vian tarkka paikannus on erittäin nopeaa. Kaksitasoinen signaalikäsittely mahdollistaa suuren herkkyyden ja tarkkuuden sekä ympäristön melun vaimennuksen.

Laiteisto on lähes langaton, sillä keskusyksikkö, kuulokkeet ja akustinen maatutka on yhdistetty toisiinsa Bluetooth® -yhteydellä. Tämä helpottaa laitteiston käyttöä ja liikkumista, kun hankalia johtoja ei tarvitse varoa.

Laitteiston käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Mittausparametrit asetetaan automaattisesti riippuen ympäristöolosuhteista ja laiteistoa käytetään intuitiivisen kosketusnäytön välityksellä.

Lataa esite kuvaa klikkaamalla:

BAUR Protrac datalehti