Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Kaapelointivarusteet

Toimitamme laadukkaat ja käyttöturvalliset kosketussuojatut pistokepäätteet, jotka mahdollistavat monipuoliset kytkennät. Valikoimissamme on 12–72,5 kV kosketussuojatut pistokepäätteet. Valmiit Wiski-kaapelisarjat ovat saatavilla 36 kV saakka.  Wiski-kaapelointisarjat on tyyppitestattu IEC 60480 mukaisesti.

Kaapelipäätteet ja jatkokset

Työturvavälineet muuntamoille

Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman muuntamoiden työmaadoitukseen. Valittavana on kaksi valmistapakettia sisältäen työmaadoitusvälineen, työmaadoitussauvan sekä seinätelineen maadoitusvälineelle ja -sauvalle. Lisäksi pakettiin kuuluu jännitteenkoetin, V-kärki sekä seinäteline jännitteenkoettimelle. Vaihtoehtoisesti toimitamme tuotteita myös erillisinä.

Työturvavälineet: keskijännite- ja jakeluverkko

Eristinadapteri PITO-E

Eristinadapteri PITO-E on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön 6/10 ja 12/20 kV:n jännitteille. Tilattavissa on 12 tai 24 kV:n PITO-E eristinadapteri. Sarja sisältää haarukkakiinnikkeen ja kaksi messinkimutteria. 

Suurena etuna on pieni koko  

PITO-E -eristinadapterin suuri etu on sen pieni koko. Se on niin lyhyt, että sitä voidaan käyttää liittämään A-liitynnän vakioholkki paljaaseen vaihekiskoon jopa eurooppalaisissa pienikokoisissa kaapeissa. Asennuksen jälkeen kokonaispituus muuntajan kansilevystä PITO-E päähän on vain 305 mm.