Kaapelikiinnikkeet

Kaapelikiinnikkeet

Ellis Patents valmistaa laajan valikoiman kaapelikiinnikkeitä keski- ja suurjännitekaapelointiin. Kaikki kiinnikkeet on testattu IEC 61914 mukaisesti.

Vulcan+

Vulcan+ on kiinnike, joka on helppo asentaa ja kiinnitysmateriaaleissa tulee säästöä. Teline suunnittelussa ei tarvitse huomioida kiinnityskorvia vaan ne voi jättää pois. Riittää kun yhtä kiinnikettä kohden on yksi reikä läpi telineen.

Kiinnikettä on saatavilla erikokoisille kaapeleille ja kiinnike soveltuu niin yhden vaiheen kuin kolmen vaiheen nipun kiinnittämiseen luotettavasti.


Kiinnikke on testattu enimmillään 104 kA:n oikosulkuvirralle 600 mm:n kiinnikevälille. Vulcan+ kehys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kaapelin suojana on muovinen kaulus. Kiinnikeen mukana toimitetaan tarvikkeet kaapelin kiinnitystä varten.

Pegasus kaapeliteline

Ellis Patents:in uusi ei-metallinen kaapeliteline vaativiin olosuhteisiin. Tämä alumiinirungon ympärille ruiskupuristettu kaapeliteline on hyväksytty mm. Lontoon maanalaiseen. Rakenteella saavutetaan hyvä paloturvallisuus ja korroosiosuoja. 
 
- Pegasus on lähes vapaa palokaasuista
- Kannatus 40 kg saakka
- Modulaarinen rakenne
- Asiakaskohtaiset rakenteet mahdollisia
- Jopa 50 % teräsrakennetta kevyempi